If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че е от голямо значение, но ми е интересно Моята от подписа имаше лайсни,както много други и все още има(колата е в гр.Добрич),но пък много други нямат не защото са им махнати Колеги кажете,за да стане ясно Благодаря
Моята също беше с черни огледала и черни брони(небоядисани), но имах лайсни на вратите. Колата беше 1.5 с карбуратори от най-първите 33 3-та серия ('90).Фабричните екстри бяха ел.стъкла и халогени, но в последствие сложих аларма и климатик от Имола.Прави ми впечатление, че някои Имоли имат лайсни, а други не
33-ките с боядисани брони са изцяло творение на собствениците си. Нито моделите с най-много екстри, нито тия от последните години имат боядисани брони. За пример - двете 33-ки от подписа ми.
Едната е със всички екстри, и беше с черни брони. (без лайсни)
Другата беше от последните произведени, и също е била с черни брони (но пък имаше лайсни).
Ако не се лъжа, лайсните се слагат по някакъв случаен италиански принцип ... но не е доказано
От написаното до тук не стана ясно кои 33-ки имат лайсни и кои не.Стана ясно, че тези които имат лайсни имат, а тези които нямат лайсни нямат Лично на мен ми харесват тези 33, които имат лайсни на вратите
От написаното до тук не стана ясно кои 33-ки имат лайсни и кои не.Стана ясно, че тези които имат лайсни имат, а тези които нямат лайсни нямат Лично на мен ми харесват тези 33, които имат лайсни на вратите
мойта е '92 1.7 16V S и има лайсни,а аз имам нещо на ум ,че това с лайсните е според местонаправлението на партидата коли(за определени държави) както някои марки коли поставят мигачи отстрани на калника за колите които ще се продават в Италия.Мойта 33 е внесена от Испания
мойта е '92 1.7 16V S и има лайсни,а аз имам нещо на ум ,че това с лайсните е според местонаправлението на партидата коли(за определени държави) както някои марки коли поставят мигачи отстрани на калника за колите които ще се продават в Италия.Мойта 33 е внесена от Испания
Да, можеби си прав, за това не се бях сетил Мойта беше внос от Италия и още е , но аз бях втори собственик в България, а след време може да стана 4-ти (2-ри).Колата ме чака в един гараж, от който рядко излиза(Добрич)
Comment